MEET SOPHIE!

De gezichten achter Flextender… 

Het team achter Flextender? Een hechte groep mensen, waar iedereen gelijkwaardig is, maar niemand hetzelfde. Eén van de gezichten van dit hardwerkende team is Sophie, een bruisende en energieke persoonlijkheid die het supportteam aanstuurt. Met haar aanstekelijke glimlach en positieve instelling weet Sophie niet alleen hoe ze complexe problemen moet oplossen, maar ook hoe ze een glimlach op ieders gezicht kan toveren met haar valse fluitgeluiden. Benieuwd naar het verhaal achter deze topper? Laten we samen ontdekken wat Sophie drijft, wat haar uniek maakt en hoe ze bijdraagt aan de sfeer op kantoor!

Sophie heeft haar carrière in de horeca verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Flextender. Ze wilde haar sociale vaardigheden inzetten op een andere manier. Toen Jill, een van onze relatiemanagers, haar voorstelde om bij Flextender te komen werken als supportmedewerker, zag Sophie dit als een kans om een overstap van branche te maken. Ze voelde zich aangetrokken tot de dynamiek van het bedrijf en de mogelijkheid om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor groei en ontwikkeling. Wennen was het wel, van de hele dag van tafel naar tafel rennen, naar een 9-5 baan op kantoor.

‘’Nog steeds met mensen in contact zijn en service verlenen, wat dan weer met het werken in de horeca overeenkomt. Zo ben ik hier terechtgekomen.’’

Als Senior supportmedewerker is Sophie een waardevolle aanwinst voor het team. Het oplossen van complexe problemen en het bieden van ondersteuning aan zowel collega’s als klanten zijn haar favoriete bezigheden. Een lastige case? Daar draait ze haar hand niet voor om.

Binnen het team draagt Sophie bij aan een positieve dynamiek door haar vrolijke persoonlijkheid en haar vermogen om mensen op hun gemak te stellen. Ze gelooft sterk in het belang van samenwerking en ondersteuning binnen het team. Dit alles wel pas na een kop koffie.

Een recente professionele mijlpaal waar Sophie trots op is, is haar promotie tot Senior support medewerker binnen een relatief korte tijd. Deze prestatie is het resultaat van haar toewijding en harde werk, en toont haar vermogen om te groeien en leergierigheid.

Sophie sluit zich aan bij de waarden van Flextender en draagt actief bij aan het bevorderen van een cultuur van respect, samenwerking en groei. Ze gelooft in gelijke behandeling en toegankelijkheid voor iedereen binnen het team, en zet zich in om een positieve bijdrage te leveren aan de groep.

Naast haar werk, geniet Sophie van uit eten gaan en ontspannen met vrienden. Ze gelooft in het belang van balans tussen werk en privéleven, en vindt het belangrijk om tijd te besteden aan activiteiten die haar energie geven en haar welzijn bevorderen. Naast actieve activiteiten is ze ook gek op puzzelen, een hobby die je in eerste instantie  niet bij haar verwacht. Als je Sophie kwijt bent, probeer eens een kijkje te nemen in de lunchruimte, daar zit ze waarschijnlijk druk te puzzelen.

”We zijn een hechte club met mensen. Het voelt als familie”

Ze hecht waarde aan de team lunches en borrels. Deze tradities versterken de banden binnen het team en zorgen voor een gevoel van verbondenheid en samenhorigheid. ”Het is altijd gezellig, even niet over werk maar over de dingen in je privé leven praten.” FLEX wordt door Sophie in één woord beschreven als “warm”. Deze beschrijving weerspiegelt haar ervaring van het werken bij FLEX als een omgeving die gekenmerkt wordt door ondersteuning, samenwerking en positiviteit.

Sophie haar tip voor sollicitanten? Authentiek zijn en unieke vaardigheden en ervaringen benadrukken tijdens het sollicitatieproces. Je kunt hier jezelf zijn, dat waarderen mensen. Successen vieren we samen.

Ook collega worden van Sophie? Bekijk de openstaande vacatures!