Meet-Manouk

De gezichten achter Flextender… 

Het team achter Flextender? Een hechte groep mensen, waar iedereen gelijkwaardig is, maar niemand hetzelfde. Eén van de gezichten van dit hardwerkende team is Manouk van Herpen, een veelzijdige collega met een unieke persoonlijkheid. Benieuwd naar Manouk en haar kijk op haar werk en het team? Meet Manouk in dit interview.

Een persoonlijkheid die verrast

Rustig en observerend, dat is hoe Manouk zichzelf zou omschrijven. Toch schuilt er ook een andere kant in haar. “Ondanks mijn reputatie als geduldige luisteraar, moet ik bekennen dat ik af en toe ook best wel een portie ongeduld in me heb zitten.” Wat Manouk onderscheidt binnen het Flextender-team is haar vermogen om positieve teamdynamiek te bevorderen. Ze verschijnt altijd goed gemutst op de werkvloer, toont interesse in haar collega’s en behoudt haar positieve houding. “Op deze manier probeer ik bij te dragen aan een gezonde- en productieve werkomgeving.” Maar ook gedeelde waarden zijn volgens Manouk belangrijk voor een sterk team. “Denk aan samenwerken aan successen, gelijkwaardigheid en elkaar ondersteunen in drukke tijden. In mijn rol streef ik naar meer zelfredzaamheid binnen het team en hoop ik dat we deze waarden in de toekomst verder ontwikkelen.

“Op deze manier probeer ik bij te dragen aan een gezonde- en productieve werkomgeving.”

Professionele groei in HR

Als HR-adviseur houdt Manouk zich dagelijks bezig met verschillende taken, van personeelszaken tot Facilitair en ICT.  Haar passie voor het vak ontstond tijdens een studie-uitwisseling. “Ik heb een hele brede studie gedaan, omdat ik zo’n typisch gevalletje was van, ik weet niet wat ik wil. Toen ik op uitwisseling ging, kon ik HR als specialisatie kiezen en toen dacht ik, hé, leuk heb ik nog nooit gehad.” Manouk heeft altijd een luisterend oor en is een betrouwbare kracht voor haar collega’s. Eigenschappen die haar verder helpen in haar rol als HR-adviseur bij Flextender. Daarnaast heeft Manouk zichzelf ontwikkeld tot stevige gesprekspartner. “Ik heb gedurende mijn carrière geleerd om mezelf sterker op te stellen. Dit hielp mij om knopen door te hakken in discussies en assertiever op te treden wanneer nodig.” Een project waar ze trots op is, is de succesvolle implementatie van AFAS. Een belangrijk project dat nauwkeurigheid en professionaliteit vereiste. Manouk: “Met dit project hoop ik dat we kleine ad-hoc taken kunnen verminderen. Zo kan ik meer aandacht besteden aan grotere, strategische doelen.”

Dineren, padellen en meer

Eten in een sterrenrestaurant, dat had Manouk nog nooit gedaan. “Ik was net een jaar bij Flextender in dienst toen we met het hele team gingen dineren bij Pure C. Ik wist niet wat ik meemaakte”, vertelt ze nog steeds vol ongeloof. “Het was één groot feest. Vanaf het moment dat we daarheen gingen tot we lachend thuiskwamen.” Ze keek haar ogen uit. “Je leert je collega’s op een andere manier kennen bij zo’n uitje.” Naast de uitjes is Manouk na werktijd ook vaak met collega’s op de padelbaan te vinden. Haar onpartijdige- en zachte kant verdwijnt hier als sneeuw voor de zon. “Ik ben een echte fanatiekeling.” Gelukkig heeft Manouk niet alleen buiten werktijd lol met haar collega’s; ook op kantoor wordt er veel gelachen. Of het nou is terwijl we aan het werk zijn of wanneer we even ontspannen, onze lachspieren worden flink getraind. “Ja, dat werkt bij ons onmiddellijk op de lachspieren.”

“Het was één groot feest. Vanaf het moment dat we daarheen gingen tot we lachend thuiskwamen.”

Kortom: we zien Manouk als een waardevol en unieke collega bij Flextender. Haar veelzijdigheid en haar positieve bijdrage aan het team worden ontzettend gewaardeerd. Ook samenwerken met Manouk? Neem een kijkje op onze werken-bij pagina of neem direct contact op met onze Recruiter Claudia! #WorkTogetherFlexTogether #meetManouk