Krijg weer grip
op externe inhuur.

Grip op inhuurprocessen. Dat bieden we als onafhankelijke
Managed Service Provider aan gemeenten.

Rechtmatig inhuurproces, volledig ontzorgd.

Een eenduidig en rechtmatig inhuurproces. Dat bieden we als onafhankelijke Managed Service Provider in de publieke sector. Daarom zorgen we met ons inhuurplatform voor de beste match tussen opdracht en professional. Alles transparant, ook de tarieven. De contracten en administratie? Die nemen wij voor je uit handen!
> Ook schaarse functies > Toegang tot de hele markt > Matchratio van 98% > Kennis van wet- en regelgeving > Koppelbare database

Ontzorgd inhuurproces,
eerlijk en rechtmatig.

 

Hoe haal je als gemeente specifieke expertise in huis, terwijl je ook rechtmatigheid en efficiëntie moet waarborgen, en tegelijkertijd de wilt moet beheersen?
Met ons onafhankelijke inhuurplatform en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste match tussen expert en gemeente Altijd eenduidig en rechtmatig. Alles transparant, ook de tarieven. De contracten en administratie? Die nemen wij voor je uit handen! Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Waarom Flextender?

 

> Efficiënte en gestroomlijnde inhuurprocessen

> Inzicht en controle over kosten

> Hooggekwalificeerde kandidaten

> Onafhankelijk platform, marktconforme tarieven

> 98% matchratio door breed marktbereik

Ook grip krijgen op inhuur?

We helpen je graag!

Zo ontzorgen wij jou.

Managed Service Provider Flextender

Onze diensten.

Grip op jouw inhuurprocessen. Dat bieden we als onafhankelijke Managed Service Provider aan gemeenten. Met ons inhuurplatform en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste match tussen opdrachtgever en professional. Altijd eenduidig, inzichtelijk en rechtmatig!

Onze diensten

Als Managed Service Provider (MSP) staat bij ons ontzorging centraal. Je hebt aan ons een betrokken en vertrouwde partner in werving, contracten, (e-)facturatie, rapportages en consultancy. Onze dienstverlening is jouw gemak!