Weer grip krijgen op externe inhuur?

De implementatie van de juiste processen, systemen én een goed beleid zijn de sleutel tot gestroomlijnde inhuur. Jaap Jan Westland vertelt hoe je als gemeente met een paar aanpassingen weer controle krijgt over de inhuur van extern personeel.

Download het gratis artikel!

%

Matchratio

Opdrachtgevers hebben weer grip

Begeleiding bij elke aanvraag

Ontzorgd inhuurproces, eerlijk en rechtmatig.

Hoe haal je als gemeente specifieke expertise in huis, terwijl je ook rechtmatigheid en efficiëntie moet waarborgen, en tegelijkertijd de kosten moet beheersen?
Jaap Jan Westland vertelt hoe we met ons onafhankelijke inhuurplatform en een persoonlijke aanpak zorgen voor de beste match tussen expert en gemeente. Altijd eenduidig en rechtmatig. Alles transparant, ook de tarieven. De contracten en administratie? Die nemen wij voor je uit handen! Benieuwd hoe we meer inzicht en controle kunnen brengen in jouw organisatie?

Waarom Flextender?

 

> Efficiënte en gestroomlijnde inhuurprocessen

> Inzicht en controle over kosten

> Hooggekwalificeerde kandidaten

> Onafhankelijk platform, marktconforme tarieven

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe jouw organisatie meer controle over inhuurprocessen kan krijgen? Tim Honing vertelt je graag persoonlijk en vrijblijvend meer over de mogelijkheden! Plan hiernaast een online 30 min. kennismaking in.

Wat anderen zeggen.

Deze gemeenten vertrouwen al op ons.

Zo ontzorgen wij jou.

Managed Service Provider Flextender

Onze diensten.

Grip op jouw inhuurprocessen. Dat bieden we als onafhankelijke Managed Service Provider aan gemeenten. Met ons inhuurplatform en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste match tussen opdrachtgever en professional. Altijd eenduidig, inzichtelijk en rechtmatig!

Onze diensten

Als Managed Service Provider (MSP) staat bij ons ontzorging centraal. Je hebt aan ons een betrokken en vertrouwde partner in werving, contracten, (e-)facturatie, rapportages en consultancy. Onze dienstverlening is jouw gemak!