Doe de GRATIS inhuurscan?

Krijg grip op je inhuur proces! Tijdens de inhuurscan brengen we in kaart hoe de inhuur geregeld is bij jouw organisatie en kijken we of er grip is op inhuur. Plan je GRATIS inhuurscan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je GRATIS aan voor de inhuurscan!

%

Matchratio

Opdrachtgevers

Begeleiding bij elke aanvraag

Rechtmatig inhuurproces, volledig ontzorgd.

Een eenduidig en rechtmatig inhuurproces. Dat bieden we als onafhankelijke Managed Service Provider in de publieke sector. Daarom zorgen we met ons inhuurplatform voor de beste match tussen opdracht en professional. Alles transparant, ook de tarieven. De contracten en administratie? Die nemen wij voor je uit handen!
> Ook schaarse functies > Toegang tot de hele markt > Matchratio van 98% > Kennis van wet- en regelgeving > Koppelbare database

Ontzorgd inhuurproces, eerlijk en rechtmatig.

Hoe haal je als gemeente specifieke expertise in huis, terwijl je ook rechtmatigheid en efficiëntie moet waarborgen, en tegelijkertijd de kosten moet beheersen? De vraag is: heb jij grip op inhuur? Tijdens deze gratis inhuurscan brengen we in kaart hoe de inhuur geregeld is bij jouw organisatie, waar jullie tegenaan lopen bij het inhuren en welke procesverbeteringen er eventueel kunnen plaatsvinden. 

 Altijd eenduidig en rechtmatig. Alles transparant, ook de tarieven. De contracten en administratie? Die nemen wij voor je uit handen! Wij vertellen hier graag meer over tijdens de GRATIS inhuurscan!

Waarom Flextender?

 

> Efficiënte en gestroomlijnde inhuurprocessen

> Inzicht en controle over kosten

> Hooggekwalificeerde kandidaten

> Onafhankelijk platform, marktconforme tarieven

Deze opdrachtgevers vertrouwen al op ons.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe jouw organisatie meer controle over inhuurprocessen kan krijgen? Tim Honing vertelt je graag persoonlijk en vrijblijvend meer over de mogelijkheden! Plan hiernaast een online 30 min. kennismaking in.

Zo ontzorgen wij jou.

Managed Service Provider Flextender

Onze diensten.

Grip op jouw inhuurprocessen. Dat bieden we als onafhankelijke Managed Service Provider aan gemeenten. Met ons inhuurplatform en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de beste match tussen opdrachtgever en professional. Altijd eenduidig, inzichtelijk en rechtmatig!

Onze diensten

Als Managed Service Provider (MSP) staat bij ons ontzorging centraal. Je hebt aan ons een betrokken en vertrouwde partner in werving, contracten, (e-)facturatie, rapportages en consultancy. Onze dienstverlening is jouw gemak!