Work together.

“Ik ben een open persoon die makkelijk op een passende en persoonlijke manier contact kan leggen.”
Jill, front office medewerker

Jill Zwaneveld

Front office medeweker

Flextender zet zich in voor eerlijke inhuur. Iedere dag zorgen de werknemers van Flextender om de inhuur overzichtelijk, transparant en vooral gemakkelijk te maken. Maar wie zijn de krachten achter Flextender? Wij stellen ze graag aan je voor! Deze keer gaan we op de koffie bij Jill Zwaneveld.

Een goed gevoel

Jill had eigenlijk een andere functie dan front office medewerker voor ogen toen ze solliciteerde bij Flextender. “Een leuk verhaal wel! Ik solliciteerde eigenlijk op een andere functie. Tijdens de sollicitatie kreeg ik meer te weten over de functie als front office medewerker en de bedrijfscultuur. Ik kreeg toen het gevoel dat ik hier wel eens heel goed tussen zou passen.” Sinds vorig jaar is Jill actief bij Flextender als front office medewerker. Ze is daarmee een van de eerste aanspreekpunten voor opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast ondersteunt Jill de relatiemanagers, bijvoorbeeld met het uitnodigen van kandidaten voor een gesprek.

Een prettig contact

Adviseren en in contact zijn met mensen, dat zorgt voor een glimlach op het gezicht van Jill. “Ik ben een open persoon die makkelijk op een passende en persoonlijke manier contact kan leggen.” Haar functie als front office medewerker sluit hier perfect op aan. Jill probeert tijdens het eerste contact zoveel mogelijk relevante informatie te geven en zowel opdrachtgever als leverancier de beste hulp te geven. “Ik zorg er graag voor dat iedereen die belt op een fijne manier geholpen wordt zodat zij altijd een prettig contact hebben met Flextender.”

 

Persoonlijkheid en plezier

Jill hoopt nog vele jaren aan het 1-jarig jubileum vast te plakken. Naast het fijne contact met opdrachtgevers en leveranciers heeft ze ook veel plezier met haar collega’s. “Mijn passie als foodie, met in bijzonder mijn passie voor kaas, kan ik delen met mijn collega’s. Tijdens borrels vragen ze mij graag advies over de soorten kazen die gepresenteerd worden.” Ook over de persoonlijkheid op de werkvloer is Jill te spreken. “Vorig jaar tijdens het uitje kregen we allemaal een presentje met persoonlijke kaart. Dit kon ik zó waarderen!” De fijne werksfeer zorgt voor een prettige manier van communiceren, tussen alle collega’s van Flextender zijn korte lijnen. “Flextender is een heel open inhuurplatform. Wij werken allemaal op een transparante manier zonder eigen belang. Dat maakt dat wij de beste kandidaten kennen en altijd zorgen voor een succesvolle plaatsing!”

 

Benieuwd hoe Flextender jou als professional of opdrachtgever kan helpen bij het vervullen van inhuuropdrachten? Front office medewerker Jill vertelt je er graag meer over! Neem gerust contact op via +31 3575 1 0777.