Work together.

“Ik heb inmiddels bijna iedere afdeling ondersteund als backoffice medewerker. Ik was de tweede backoffice medewerker die werd aangenomen bij Flextender, maar inmiddels zijn we met een team van vier collega’s.”
Ingrid, Administratief Medewerker

Ingrid Rozenberg

Administratief Medewerker

Flextender zet zich in voor eerlijke inhuur. Iedere dag zorgen de werknemers van Flextender om de inhuur overzichtelijk, transparant en vooral gemakkelijk te maken. Maar wie zijn de krachten achter Flextender? Wij stellen ze graag aan je voor! Deze keer in meet the team: Ingrid Rozenberg.

Niet zorgen maar ontzorgen

Een open sollicitatiebrief sturen, de volgende dag al op gesprek komen en een week later beginnen als backoffice medewerker. Zo snel kan het gaan. Ingrid is al sinds 2016 werkzaam bij Flextender en zit nog steeds helemaal op haar plek. “Ik heb inmiddels bijna iedere afdeling ondersteund als backoffice medewerker. Ik was de tweede backoffice medewerker die werd aangenomen bij Flextender, maar inmiddels zijn we met een team van vier collega’s,” vertelt Ingrid. Als backoffice medewerker ontzorgt ze de opdrachtgever en opdrachtnemer door snel te schakelen en iedereen van de juiste antwoorden te voorzien. Ingrid glimlacht. “Als backoffice medewerker moet je veel ballen tegelijk hooghouden. Daarbij zorg ik niet, maar ontzorg ik alle klanten! Juist het bemiddelen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer blijft iedere dag weer een leuke uitdaging.”

Regelen en adviseren

Aangezien Ingrid al ruime tijd is aangesloten bij Flextender heeft ze met verschillende opdrachtgevers al een mooie band opgebouwd. “Ik blink graag uit in het ontzorgen. De meeste opdrachtgevers heb ik al vanaf het begin in mijn portefeuille. Sommige noemen mij zelfs een collega op afstand. Daar doe ik het voor!” Ook professionals zijn bij haar aan het goede adres. Zo kan Ingrid zich goed inleven in de professional. Ze vindt het dan ook heerlijk om alles te regelen, zodat iedereen tevreden is. En advies? Dat geeft Ingrid ook graag. “Naast het regelen en ondersteunen help ik ook graag door juridisch advies te geven. Denk bijvoorbeeld aan het aantal verlengingen en de aanbestedingsgrens.”

 

Work hard, play hard

De reden dat Ingrid met zoveel plezier naar haar werk gaat, komt niet alleen door het fijne contact met opdrachtgevers en professionals. Ook de leuke en passievolle collega’s dragen hieraan bij. “De sfeer bij Flextender is geweldig. Naast hard werken hebben we de meest geweldige uitjes en etentjes. Met stip op nummer 1 staat het uitje naar Valencia vanwege ons 10-jarig bestaan. Dat was in één woord fantastisch!”