Loopbaanadviseur Leerwerkloket
Veenendaal
 
Aanvraagnummer
16407
Duur
6 maanden
Opties verlenging
2 maal 6 maand(en)
Uren per week
16 uur
DAS opdracht
Nee
Start
z.s.m.
Opleidingsniveau
HBO
Regio
Utrecht
Einde inschrijfdatum
maandag 17 juni 2024 agenda 
Eindtijd
09:00 uur

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Food Valley
De gemeenten in de Regio Foodvalley, het UWV, het WerkgeversservicePunt en het Onderwijs werken samen aan de ontwikkeling van het Leerwerkloket Regio Foodvalley. Wij zijn hét startpunt voor alle vragen op het gebied van leren en werken en geven kosteloos advies over: scholing, leerbanen, solliciteren en scholingsprojecten. Voor iedereen: voor werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers. Het leerwerkloket stimuleert de combinatie van leren en werken. 

Doel & Doelgroep

Het Leerwerkloket Regio Foodvalley heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Gezamenlijk ontwikkelen wij activiteiten, arrangementen, producten en diensten om dit te realiseren. Scholieren, studenten, werkenden, werkzoekenden én werkgevers kunnen bij ons terecht voor advies over opleidingen, werkend leren, loopbaanonderzoek en testen. “Wij zijn er van overtuigd dat werkenden en werkzoekenden die blijven leren en organisaties die door ontwikkelen toekomstbestendiger zijn. Dit verhoogt de innovatiekracht van organisaties en bedrijven in de regio en de motivatie en het werkplezier van werknemers.” 

Opdracht
Op diverse momenten in het leven kunnen mensen behoefte hebben aan advies over hun loopbaan. Mensen willen zich als werknemer blijven ontwikkelen bij hun huidige werkgever. Ze denken na over een vervolgstap in hun carrière, maar ook als werkzoekende kunnen mensen zich de vraag stellen wat de volgende stap in hun loopbaan zou kunnen zijn. Als loopbaanadviseur ga je dan samen met de klant ontdekken waar zijn/haar ontwikkelbehoeften en mogelijkheden liggen. Als adviseur onderzoek je de kansen rondom scholing en bepaal je samen realistisch haalbare doelen. In elk gesprek doe je nieuwe inzichten en kennis op, die weer ingezet kunnen worden in een volgend gesprek. In deze functie ben je zo ook zelf elke dag bezig met “een leven lang leren”.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van HR;
2. Aantoonbare werkervaring als loopbaanadviseur, jobcoach of een vergelijkbare functie in de afgelopen 3 jaar;
3. Kandidaat is beschikbaar voor 16 uur per week;

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender  (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare kennis m.b.t. opleidings- en arbeidsmogelijkheden in de regio Food Valley en is daarbij op de hoogte van de toelatingseisen en subsidiemogelijkheden (50 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als loopbaanadviseur, jobcoach of een vergelijkbare functie (50 punten).

Competenties
Ondernemend;
Flexibel;
Proactief;
Stressbestendig;
Communicatief sterk;
Zelfsturend.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9/10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente vinden waarschijnlijk plaats op woensdag 19 juni 2024, via teams. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 18 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • Gemeente Veenendaal heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.
  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.
  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.
  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 13 juni 2024, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 14 juni 2024 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot maandag 17 juni 2024 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.