Meld je aan voor hét

zzp event van Flextender!

Opdrachten voor zpp'ers bij de overheid | Flextender

Over het zzp event

Vrijdagmiddag 22 september is het zover: dan organiseren we hét event voor onze aangesloten zzp’ers. Met Suzan Vink als dagvoorzitter wordt het een dag vol energie en interactie. En de sprekers? Die brengen een bak aan kennis, inspiratie én motivatie met zich mee. 

Ben jij erbij?

Wanneer: Vrijdag 22 september, 14.00 uur.
Waar: De Krachtcentrale, Havenstraat 76, 1271 AG Huizen.
Deelname: GRATIS.

 

 

Opdrachten voor zpp'ers bij de overheid | Flextender

Over het ZZP Event

Vrijdagmiddag 22 september is het zover: dan organiseren we hét event voor onze aangesloten zzp’ers. Met Suzan Vink als dagvoorzitter wordt het een dag vol energie en interactie. En de sprekers? Die brengen een bak aan kennis, inspiratie én motivatie met zich mee. Deelname is gratis! Ben jij erbij?

Wanneer? Vrijdag 22 September 2023.
Hoelaat?  Inloop vanaf 14.00 tot 18.00 uur.
Waar? Havenstraat 76, 1271 AG Huizen

Sprekers

 

Suzanne Vink

Bijzondere aandacht geven aan gewone interactie, zo laat dagvoorzitter Suzan Vink sprekers schitteren en gasten stralen. Ze garandeert creativiteit. Suzanne wordt gezien als een energiek persoon met een natuurlijke en hartelijke stijl van presenteren, interviewen en modereren. 

Hugo-Jan Ruts

Hugo-Jan Ruts is initiatiefnemer en hoofdredacteur van het kennisplatform ZiPconomy in Nederland, mede-initiatiefnemer van het platform NextConomy in België en directeur van Bureau93. Hij weet alles over de rol van de politiek & polder, de arbeidsontwikkelingen en ontwikkelingen rond de wetgeving.

Lonneke van Dasler

De “Spoedcursus geluk” gaat op een luchtige manier en vol humor over stress, geluk en veerkracht. Lonneke geeft het publiek nieuwe energie met levendige (persoonlijke) voorbeelden, slimme tips en praktische handvatten en laat ze naast luisteren vooral lachen!

Vragen over het event?

Bel of mail ons! We helpen je graag verder.

Zzp opdrachten rijksoverheid | Flextender

Mariëtte Wendrich

035 – 75 10 777

info@flextender.nl